Het ISP organiseert op de laatste vrijdag van deze maand in Haarlem, nabij bushalte Turfmarkt Haarlem op vrijdag 26 mei a.s. weer een “Wie ben ik”-gespreksmiddag: Wie ben ik en mijn DELEN?
Deze bijeenkomst wordt gehouden van 14 tot 16 uur in een gezellige en corona-veilige ruimte van de Pletterij aan de Lange Herenvest 122 te Haarlem

In deze gespreksmiddag van de laatste vrijdag van mei 2023 willen wij samen met elkaar ons afvragen: "wie ben ik en mijn delen?/>

In hoeverre speelt het deken een rol in deze tijd van afbraak en vernieuwing in de samenleving? 

Speelt mijn delen mee binnen mijn cultuur, afkomst en geloof?
Hoe speelt het delen van dingen en gedachten in het verleden, hoe is het nu en wat verwachten wij hiervan in de toekomst? 
Welke invloed heeft dit alles op mijn besteedbaar inkomen?
Heeft mijn delen tenslotte invloed op mijn gevoel van welbehagen? 

Iedereen die zich in dit thema herkent en op wederzijds betrokken en respectvolle wijze hierover met elkaar ervaringen, meningen en gevoelens wil uitwisselen, is van harte welkom op deze gespreksmiddag van 26 mei 2023.

Martien Luijcks is voor deze bijeenkomst beschikbaar als gespreksleider en zorgt daarbij, samen met helpers, voor de inwendige mens.

De corona-proof ruimte van de Pletterij is open vanaf 14.00 uur. Na een korte terugblik op de laatste bijeenkomst van 28 april jl. begint het gesprek rond 14.30 uur. Rond 16 uur wordt dan gezamenlijk een drankje genuttigd ter afsluiting van deze bijeenkomst.

De toegang is gratis, evenals de versnaperingen.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Martien Luijcks, of telefoonnummer 06-50 486 221
Voor een terugblik in verslag en soms ook foto op de “Wie ben Ik”-bijeenkomsten vanaf 1 augustus 2008 t/m heden: zie verslag wie ben ik

P.S. De wie ben ik bijeenkomst staat in het teken van de drie V's van Ton de Vries: Overleven: 1 Vertrouwen, 2 Veiligheid en 3 Volledigheid.