Het ISP organiseert op de laatste vrijdag van de maand in Haarlem, nabij bushalte Turfmarkt Haarlem op vrijdag 25 oktober a.s. weer een “Wie ben ik”-gespreksmiddag: Wie ben ik en hoe overleef ik het pesten?
vooraf is er een terugblik op de bijeenkomst van 24 oktober jl "OVERLEVEN" Deze bijeenkomst wordt gehouden van 14 tot 16 uur in een gezellige ruimte van de Pletterij aan de Lange Herenvest 122 te Haarlem
In deze gespreksmiddag van 25 okotber a.s. willen wij samen met elkaar ons afvragen: "wie ben ik en en het pesten?"

In hoeverre speelt pesten een rol in deze tijd van afbraak en vernieuwing? 

Speelt mijn pesten of gepest worden een rol binnen mijn cultuur, afkomst en geloof?
Hoe was het pesten in het verleden, hoe is het nu en wat verwacht ik hiervan in de toekomst? 
Welke invloed heeft het pesten op mijn besteedbaar inkomen?
Heeft dit alles tenslotte invloed op mijn gevoel van welbehagen? 

Iedereen die zich in dit thema herkent en op wederzijds betrokken en respectvolle wijze hierover met elkaar ervaringen, meningen en gevoelens wil uitwisselen, is van harte welkom op deze gespreksmiddag van 25 oktober 2019.

Ton de Vries is voor deze bijeenkomst beschikbaar als gespreksleider en Martien Luijcks zorgt daarbij, samen met helpers, voor de inwendige mens.
De ruimte van de Pletterij is open vanaf 14.00 uur. Na een korte terugblik op de bijeenkomst van 24 oktober begint het gesprek rond 14.30 uur. Rond 16 uur wordt dan gezamenlijk een drankje genuttigd ter afsluiting van deze bijeenkomst.

De toegang is gratis, evenals de versnaperingen.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Martien Luijcks, telefoonnummer 06-50 486 221
Voor een terugblik in verslag en soms ook foto op de “Wie ben Ik”-bijeenkomsten vanaf 1 augustus 2008 t/m heden: zie verslag wie ben ik