Het ISP organiseert op de laatste vrijdag van deze maand in Haarlem, nabij bushalte Turfmarkt Haarlem op vrijdag 29 september a.s. weer een “Wie ben ik”-gespreksmiddag: Wie ben ik en mijn taal?
Deze bijeenkomst wordt gehouden van 14 tot 16 uur in een gezellige en corona-veilige ruimte van de Pletterij aan de Lange Herenvest 122 te Haarlem

In deze gespreksmiddag van de laatste vrijdag van september 2023 willen wij samen met elkaar ons afvragen: "wie ben ik en mijn taal>

In hoeverre speelt mijn taal een rol in deze tijd van afbraak en vernieuwing in de samenleving? 

Speelt mijn taal mee binnen mijn cultuur, afkomst en geloof?
Hoe speelt mijn taal mee in de dingen en gedachten in het verleden, hoe is het nu en wat verwachten wij hiervan in de toekomst? 
Welke invloed heeft dit alles op mijn besteedbaar inkomen?
Heeft mijn taal tenslotte invloed op mijn gevoel van welbehagen? 

Iedereen die zich in dit thema herkent en op wederzijds betrokken en respectvolle wijze hierover met elkaar ervaringen, meningen en gevoelens wil uitwisselen, is van harte welkom op deze gespreksmiddag van 29 september 2023.

Martien Luijcks is voor deze bijeenkomst beschikbaar als gespreksleider en zorgt daarbij, samen met helpers, voor de inwendige mens.

De corona-proof ruimte van de Pletterij is open vanaf 14.00 uur. Na een korte terugblik op de laatste bijeenkomst van 18 augustus jl. begint het gesprek rond 14.30 uur. Rond 16 uur wordt deze bijeenkomst afgesloten met een nieuw thema en een kort gezellig afscheid.

De toegang is gratis, evenals de koffie en thee
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Martien Luijcks, met telefoonnummer 06-50 486 221
Voor een terugblik in verslagvorm en soms ook een foto zie: “Wie ben Ik”-bijeenkomsten vanaf 1 augustus 2008 t/m recente heden: zie verslag wie ben ik

N.B. De wie ben ik bijeenkomst staat in het teken van de drie V's van Ton de Vries: Overleven: 1 Vertrouwen, 2 Veiligheid en 3 Volledigheid.