Het ISP organiseert op deze laatste vrijdag van de maand in Haarlem, nabij bushalte Turfmarkt Haarlem op vrijdag 30 augustus a.s. weer een “Wie ben ik”-gespreksmiddag: Wie ben ik en hoe overleef ik in de Magnetische Straling?
Deze bijeenkomst wordt gehouden van 14 tot 16 uur in een gezellige ruimte van de Pletterij aan de Lange Herenvest 122 te Haarlem
In deze gespreksmiddag van 30 augustus a.s. willen wij samen met elkaar ons afvragen: "wie ben ik en en hoe overleef ik de Magnetische Straling?"

In hoeverre speelt Magnetische Straling een rol in deze tijd van afbraak en vernieuwing? 

Speelt mijn overleven van die G4 of G5 straling een rol binnen mijn cultuur, afkomst en geloof?
Hoe waren de magnetische stralingen in het verleden, hoe is het nu en wat verwacht ik hiervan in de toekomst? 
Welke invloed heeft mijn overleven van de Magnetische Straling op mijn besteedbaar inkomen?
Heeft dit tenslotte invloed op mijn gevoel van welbehagen? 

Iedereen die zich in dit thema herkent en op wederzijds betrokken en respectvolle wijze hierover met elkaar ervaringen, meningen en gevoelens wil uitwisselen, is van harte welkom op deze gespreksmiddag van 30 augustus 2019.

Ton de Vries is voor deze bijeenkomst beschikbaar als gespreksleider en Martien Luijcks zorgt daarbij, samen met helpers, voor de inwendige mens.
De ruimte van de Pletterij is open vanaf 14.00 uur. Na een korte kennismaking begint het gesprek rond 14.15 uur. Rond 15.45 uur wordt dan gezamenlijk een drankje genuttigd ter afsluiting van deze bijeenkomst.

De toegang is gratis, evenals de versnaperingen.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Martien Luijcks, telefoonnummer 06-50 486 221
Voor een terugblik in verslag en soms ook foto op de “Wie ben Ik”-bijeenkomsten vanaf 1 augustus 2008 t/m heden: zie verslag wie ben ik